ДИКТИРАМО ТРЕНДОВЕ, ВРАЋАМО СТАРЕ ВРИЈЕДНОСТИ: Туристичка организације општине Лакташи РАЗГЛЕДНИЦАМА ствара успомене

Татјана Михајловић
07.05.2020

Знате онај осјећај кад видите да поштар иде према вашим вратима? Колико вас могу обрадовати рачуни, рекламни флајери, или не дај боже плава коверта, са исписаном казном? Већини је поштар асоцијација управо на такве ствари. Али не мора бити тако...

Открићу вам једну тајну. Ових дана ће Туристичка организација општине Лакташи озбиљно да запосли поштаре. На стотине адреса путује пошта, која кад стигне буди радост и радозналост, а и носталгију рекла бих.

Пссст....путују разгледнице.

Да, добро сте чули. Разгледнице.

Некада давно, у свијету готово заборављеном, људи су користили разгледнице како би слали поруке издалека. Данас, са савременом технологијом, поруке шаљемо у трену и увијек смо повезани са људима. То, пак, не значи да разгледнице треба да изумру, већ да им само треба наћи нову сврху. А ми смо је нашли. (штета што не могу да вам покажем колики ми је осмјех на лицу док ово пишем)

Желимо позвати све људе добре воље, комшије, путнике намјернике да дођу у наше Лакташе. Да проведу одмор на мјесту које гарантује лијепе тренутке, добру храну, нова искуства. 

Овај пут позив шаљемо као некад, руком исписаним ријечима, са топлом домаћинском добродошлицом.


Јесте ли већ били код нас?

Чекамо вас да заједно стварамо успомене...

Ваши Лакташи!